Specialitet från staden Agour som ligger i den franska delen av Baskien. Lagrad i minst 3 månader. En härligt nyanserad ost som överraskar med sin mjukhet och krämiga konsistens. Blandost av får och get.
Varumärke | Agour |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 4,39 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 2328040800007 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad get- (66%) och fårMJÖLK (33%), salt, löpe, mjölksyrabakterier. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1706 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 412 |
Fett | 36 |
Varav mättade fettsyror | 24 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 1,2 |