Manchego med en lagringstid på 9-12 månader. Det hamnar därför precis mellan Curado och Añejo, men vi har valt att kategorisera den som Añejo som vanligtvis är från 12 månader och uppåt. De allra flesta äkta Manchegoostar är gjorda av opastöriserad mjölk men denna är på pastöriserad mjölk, naturligtvis från Manchegafår som betar på slätterna i Castilla-La Mancha. Den har pressats i den traditionella vävda formen vilket ger osten dess vackra fiskbensmönster. Fast och torr och innehåller ett spännande utbud av söta smak- och aromnyanser.
Nettovikt i kilo
3
Enhet
Kilo
Antal per kolli
2
Kolli per lav
10
Lager per pall
5
EAN-nummer
8426762026225
Kylvara
Ja
Ingredienser
Pastöriserad fårMJÖLK, salt, stabiliseringsmedel: kalciumklorid (E509), mjölksyrabakterier, löpe. Färgämne i skorpan: E150a och E160b(ii). Skorpan är inte ätbar.
Allergentyp
Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg