En färsk ostfondue smaksatt med prosecco som bara behöver värmas innan den serveras. En blandning av hård och halvhård ost, vitt vin och majsstärkelse. Lägg fondueblandningen i en caquelon (fonduegryta), eller i en vanlig gryta, och värm på medelhög värme tills osten har smält och konsistensen blir krämig. Doppa bröd eller det du föredrar och njut av smaken av Schweiz.
Säsongsost från september till mars.
Säsongsost från september till mars.
Varumärke | NATOUR |
---|---|
Ursprungsland | Schweiz |
Nettovikt i kilo | 0,6 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 5 |
Kolli per lav | 8 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 7630863511745 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Ost av opastöriserad koMJÖLK 69%, Prosecco 30%, majsstärkelse 0,5%, kryddor 0,5% |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1100 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 263 |
Fett | 22 |
Varav mättade fettsyror | 15 |
Kolhydrat | 5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 17 |
Salt | 1,4 |