El Majuelo Jerez ( sherry vinäger ) lagras efter solera metoden i många år på Amerikanska ekfat. Det betydet att allt eftersom man tappar det understa fatet fyller man på från dom översta. Det ger en fantastisk fin och rund smak. För att få beteckningen reserva skall innehållet i det understa fatet minst vara två år, men är oftast äldre.
Ursprungsland | Spanien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,37 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kolli per lav | 29 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 8437001623952 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | Sherryvinäger, konserveringsmedel: E220 (SULFIT). Syrlighet max 8. |
---|---|
Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 114,49 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 27,26 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 1,24 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0,1 |
Salt | 0 |