Zuarina i Langhirano har tillverkat parmaskinka sedan 1860. Namnet kommer från grundarens hustru, som han tillägnade företaget. Djuren föds upp enligt strikta italienska och europeiska ekologiska riktlinjer, med fokus på naturlig tillväxt och god djurvälfärd. Skinkan är urbenad, lufttorkas i minst 20 månader och har en elegant smak med mild sälta och naturlig sötma – helt utan tillsatser.
Varumärke | Zuarina |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 8 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 4 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 2229661015507 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Ekologisk skinka (Italien), havssalt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1113 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 267 |
Fett | 18 |
Varav mättade fettsyror | 6,1 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |