Ny smak i serien Torres Tapas!

Ny smak i serien Torres Tapas!

Torres presenterar stolt den senaste smaken i serien Torres Tapas: Pickle. Denna nya variant erbjuder en utsökt balans av sött, salt och syra och kompletterar de andra två smakerna i serien; Vinäger och Stekt ägg.

Andra smaker i Torres Tapas serie

Samma höga kvalitet

Precis som Torres övriga produkter tillverkas även dessa av de bästa råvarorna för att garantera en hög kvalitet och en naturlig smak. Prova Torres nya Tapas serie idag och upplev en smakresa som du sent glömmer!

Torres är ett familjeföretag som startades 1969 en bit utanför Barcelona i Spanien. Torres-metoden är baserad på naturliga råvaror av hög kvalitet som tas om hand, vårdas och bearbetas på ett hållbart sätt. Allt börjar med urvalet av de bästa potatisarna som kommer från lokala jordbrukare och några av de bästa jordbrukarna på den iberiska halvön - av vilka de har arbetat med i mer än 35 år.

Prisvinnande smaker

Smakerna Pickles och Vinäger har vunnit utmärkelser vid Superior Taste Award och Stekt ägg vann utmärkelse vid Great Taste Award, vilket alla är bevis på deras exceptionella smak och kvalitet.

Torres Tapas serie

Hemma hos Torres

Torres film om sin verksamhet, filosofi och underbara lyxiga chips. 

Relaterad läsning