Bayonne skinka IGP 1/2 3 kg
F230Skriv ut
Historien om Bayonneskinkan visas vid ingången till katedralen Sainte-Marie d'Oloron som byggdes 1120 där man kan se de första skinkorna inristade i stenen. Skinkan är märkt med IGP (Indication Géographique Protegée) vilket är en garanti för Bayonneskinkans franska ursprung och regionala traditioner och tillverkningsmetoder. Lufttorkad i 12 månader.
Varumärke | Mayte |
---|---|
Nettovikt i kilo | 3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 6 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött, salt, konserveringsmedel: kaliumnitrat, sackaros, kryddor, dextros, kryddextrakt. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1020 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 246 |
Fett | 18 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 18 |
Salt | 0 |