Cru de Savoie tillverkas av opastöriserad komjölk och kommer från Jura-departementet i Franche-Comté precis på gränsen till Schweiz. Färgen är vackert elfenbensaktig, en aning ljusgul och konsistensen är fast. Den har en fin rund smak och en rund eftersmak av nötter. Lagringstiden är minst 4 månader.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 5,34 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 3352430006341 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, mjölksyrabakterier, löpe, salt, kalciumklorid. Konservering: Lysozym från ÄGG. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1673 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 408 |
Fett | 30 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 2 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 28 |
Salt | 0 |