En ost som framställs genom att värma ostmassan tills den smälter och bildar trådar som sedan snurras runt sig själva. Provolone är gjord av komjölk och har en rik, skarp och kryddig smak. Det är en utmärkt bordsost och god som smältost. Denna Provolone Piccante har lagrats i minst 6 månader.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 8 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK (ursprung: Italien), salt (EU), löpe (EU). |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1408 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 339 |
Fett | 26,6 |
Varav mättade fettsyror | 17 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 24,9 |
Salt | 2 |